Olvass, Tanulj, Kérdezz bátran.

Gazdag Elme

Gazdag Elme

Hogyan építsünk listát?

2015. október 29. - Karczag Róbert

photo-1429032021766-c6a53949594f.jpgHogyan építsünk listát?

 

A listaépítésnek vannak szabályai és eszközei melyeket, ha jól áttanulmányozunk akkor nagyon is sikeresen tudjuk építeni a listánkat.

A különböző csatornák erre kiválóak. Gondolok itt a Facebbokra, a hirdetési oldalakra vagy a linkcserékre hasonló témájú blogok között. Ezek azok melyek nagyban segíthetnek, hogy forgalmunk legyen.

Amíg nincs forgalmunk addig nem fog nőni a listánk.

A hirdetéseinket ha feladjuk akkor lényeges, hogy ne akarjunk egyből terméket eladni, ez végzetes hiba és a listánk se fog nőni. Irányítsuk egy feliratkozó oldalra érdeklődőinket, hogy könnyen és egyszerűen tudjuk őket azokkal a témákkal meglepni melyek valóban fontosak a számára.

Hiszen ha feliratkozott a hírlevélre vagy letöltött egy ajándék tanulmányt akkor minden bizonnyal érdekli az a téma amivel mi foglalkozunk. Ha minden esetben egy feliratkozó oldalra irányítjuk érdeklődőinket a hirdetéseinket keresztül, akkor nem csak, hogy nő a listánkon az emberek száma de szépen lassan lesz egy saját rajongó táborunk is.

 

Ne felejtsük el mérni a konverziót!

A konverzió azt jelenti, hogy ha száz látogatónk van az oldalon és abból tíz iratkozik fel (ez jó aránynak számít.) akkor a konverzió 10%. Ugyanezeket a méréseket elvégezhetjük az eladásnál is, így tudni fogjuk például, hogy hány feliratkozót kell gyűjtenünk ahhoz, hogy x mennyiségű terméket eladjuk.

A listánkban az a jó, hogy lesznek azok akik már rég óta rajta vannak akiket már várják leveleinket és akik megbíznak bennünk így akár ha több termékünk van többet is el tudunk adni.

Természetesen olyanokból is akadnak akik leiratkoznak majd de ha folyamatosan építed a listádat akkor ez nem igazán fog zavarni.

 

Sikeres üzletépítést.

 

Ha tetszett a cikk oszd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagelme.blog.hu/api/trackback/id/tr248030186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása