Olvass, Tanulj, Kérdezz bátran.

Gazdag Elme

Gazdag Elme

Hogyan segítenek a Partner Programok a pénzkeresésben?

2015. október 22. - Karczag Róbert

 


photo-1418225162054-0f773a996f9e.jpgMik azok a Partner Programok és hogyan kereshetünk velük pénzt?

 

A Partner Programok vagy más néven Affiliate Programok a legegyszerűbbike az otthoni pénzkeresésnek. Ezt ajánlott elkezdeni azoknak akik még csak most ismerkednek az otthoni pénzkeresés módszereivel.

 

A legtöbb egyszerűen megérthető és nem kell saját felületet biztosítanunk az értékesítéshez mert ezt megteszik helyettünk. Nekünk pusztán az a dolgunk, hogy hirdessük a terméket ahol tudjuk.

 

Lehet ez közösségi oldal saját blog vagy honlap vagy hírlevelek formájában.

 

Amint beregisztráltunk egy Partner Programba kapni fogunk egy ajánlói linket melyen keresztül tudjuk értékesíteni az adott terméket. Akinek a termékét hirdeted innen fogja tudni, hogy honnan is érkezett az adott vevő és ez alapján írja jóvá neked az összeget.

 

A legtöbb Affiliate Programnál van egy limit amit el kell érni ez természetesen mindegyiknél változó így mikor elkezdjük az otthoni munkát érdemes jól körülnézni, hogy melyiket is kezdjük el. Van ahol 100%-os jutalékot van ahol 10%-odsz kapunk ez is teljesen változhat.

 

Ha olyat szeretnél ahol 100%-os jutalékért tudsz dolgozni akkor nézd meg az alábbi linket

Ide kattintva

 

Ez a termék 10 órás videóanyagot és hasznos pdf-eket tartalmaz mely segíthet az elindulásban és abban, hogyan is értékesítsd hatásosan mások termékeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagelme.blog.hu/api/trackback/id/tr268012377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása