Olvass, Tanulj, Kérdezz bátran.

Gazdag Elme

Gazdag Elme

Kezdő MLM-ezők veszélyben!

2015. október 20. - Karczag Róbert

Kezdő MLM-ezők veszélyben!

Hogy mire is gondolok pontosan ezalatt?

Arra, hogy ha esetleg egy olyan emberhez kerülsz, aki nem megfelelően használja az Online Marketinget, akkor ezáltal nem is tudja átadni a megfelelő tudásanyagot. Ha nem tudod mi az az eladási tölcsér, vagy e-mail marketing akkor mindenképp olvass tovább.

Fontos tudni, hogy a régi praktikák, mint például a barátaink felhívása telefonon vagy újság illetve szórólaphirdetése már mind a múlté. Nem kell és nem is szabad nagy figyelmet fordítani rájuk.

A XXI. században szerencsére vannak korszerűbb módszerek, amivel akár úgy is eltudsz adni, hogy közbe éppen nyaralsz. Pár pont, hogy jobban menjen az üzlet: 

  1. Legyen blogod!
  2. Legyenek közösségi profiljaid, hogy könnyen elérd az embereket.
  3. Használj valamilyen e-mail marketinges rendszer (Webgalamb, HKSZ )
  4. Legyen egy honlapod, ahol bekéred az emberek e-mail címét.

Ha ezeket a megfelelő formában felépíted és ezek után hirdeted oldalaidat vagy azokat a cégeket ahol dolgozol akkor nem lesz gond az érdeklődők számával.

Ha valaki ezeket esetleg nem tartja fontosnak, akkor lehetséges, hogy még nem annyira jártas az MLM-be. Ha ilyen szponzorral vagy munkatárssal találkozol, akkor érdemes megtanít

A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagelme.blog.hu/api/trackback/id/tr67992267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása